Vacatures en stages bij Bimbola

Werken in de kinderopvang vinden wij het leukste dat er is! Jij ook? Dan ben je van harte welkom bij ons!

Aan de slag als pedagogisch medewerker?

Wil jij het verschil maken voor kinderen van 4 tot 12 jaar? Wil jij niets liever dan met kinderen creatief en sportief aan de slag te zijn? Voor verschillende locaties in Rotterdam zijn wij op zoek naar Pedagogische Medewerkers bso en tso. Solliciteren? Dit organiseren we meestal laagdrempelig, we doen bij Kinderopvang Bimbola niet moeilijk. We vragen je echt niet om een lastige sollicitatiebrief te schrijven. Wij organiseren gewoon een speeddate: een informele kennismaking onder het genot van een kopje thee of koffie. Kijken of het klikt. En dan kijken we wel verder. Een keertje meedraaien op de groep bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel bij ons hebt. En andersom natuurlijk. Onze volgende speeddate wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wil je daar niet op wachten? Stuur ons dan gewoon een mailtje en geef aan welke vacature jouw interesse heeft. Dan plannen we daarna graag een gesprek met jou. En wat we al zeiden: dat is geen sollicitatiegesprek. Gewoon een wederzijdse kennismaking. Zo simpel is het. Hopelijk tot snel!

Bim&BolaZwaaien

Stage lopen in de kinderopvang?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de kinderopvang? Van harte welkom! Je leert alles wat je nodig hebt om een goede pedagogisch medewerker te worden. Je krijgt veel zelfstandigheid waardoor je snel kunt groeien. Een werkbegeleider begeleidt je bij het werken en met je opdrachten.

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar voor studenten van de volgende opleidingen:

  • MBO PW niveau 3 en 4
  • MBO Sport en Bewegen niveau 3 en 4
  • HBO PEM en Social Work
  • MBO en HBO Kunst en cultuur
  • Afstudeerprojecten van andere opleidingen kunnen in overleg ook bij ons worden uitgevoerd.

Wil je weten of er een leuke plek voor jou is? Neem contact op met onze praktijkopleider Annet de Vlaming (werkdagen maandag, dinsdag en donderdag), Annet de Vlaming en je  ontvangt snel een reactie.

Bola2