Vacatures en stages bij Bimbola

Werken in de kinderopvang vinden wij het leukste dat er is! Jij ook? Dan ben je van harte welkom bij ons!

Vacature Locatiecoordinator Kinderdagverblijf

Voor ons kinderdagverblijf in het hartje centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Locatiecoordinator Kinderdagverblijf. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan z.s.m. en uiterlijk voor 1 augustus 2018 via info@bimbola.nl.

Kom je kennismaken met de kinderopvang?

Voor verschillende locaties in Rotterdam zijn wij op zoek naar Pedagogische Medewerkers bso en tso. Wil jij het verschil maken voor kinderen van 4 tot 12 jaar? Wil jij niets liever dan met kinderen creatief en sportief aan de slag te zijn? Kom dan kennis maken!

Je hoeft geen geen lastige sollicitatiebrief te schrijven. We organiseren gewoon een speeddate: een informele kennismaking onder het genot van een kopje thee of koffie. Kijken of het klikt En dan kijken we wel verder. Een keertje meedraaien op de groep bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel bij ons hebt. En andersom natuurlijk. De eerstvolgende speeddate organiseren we op maandag 27 augustus 2018 op ons kantoor aan Willem Hedaweg 3 te Rotterdam. Van 19.00 tot 20.30 uur staan we voor je klaar met een kopje thee of koffie. Jij komt toch ook?

Wil je daar niet op wachten? Stuur ons dan gewoon een mailtje en geef aan welke vacature jouw interesse heeft. Dan plannen we daarna graag een gesprek met jou. En wat we al zeiden: dat is geen sollicitatiegesprek. Gewoon een wederzijdse kennismaking. Zo simpel is het. Hopelijk tot snel!

Bim&BolaZwaaien

Stage lopen in de kinderopvang?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de kinderopvang? Van harte welkom! Je leert alles wat je nodig hebt om een goede pedagogisch medewerker te worden. Je krijgt veel zelfstandigheid waardoor je snel kunt groeien. Een werkbegeleider begeleidt je bij het werken en met je opdrachten.

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar voor studenten van de volgende opleidingen:

  • MBO PW niveau 3 en 4
  • MBO Sport en Bewegen niveau 3 en 4
  • HBO PEM en Social Work
  • MBO en HBO Kunst en cultuur
  • Afstudeerprojecten van andere opleidingen kunnen in overleg ook bij ons worden uitgevoerd.

Wil je weten of er een leuke plek voor jou is? Neem contact op met onze praktijkopleider Annet de Vlaming, a.devlaming@bimbola.nl en je  ontvangt snel een reactie.

Bola2