Vacatures en stages bij Bimbola

Werken in de kinderopvang vinden wij het leukste dat er is! Jij ook? Dan ben je van harte welkom bij ons!

Bij Kinderopvang Bimbola zijn we op zoek naar een ervaren en deskundig Pedagogisch coach! Vind jij het leuk om met een team aan de slag te gaan en bij te dragen aan de kwaliteit van de kinderopvang. Reageer dan voor 8 oktober 2018! Meer informatie over de vacature vind je hier.

Voor verschillende locaties in Rotterdam zijn wij op zoek naar Pedagogische Medewerkers bso en tso. Wil jij het verschil maken voor kinderen van 4 tot 12 jaar? Wil jij niets liever dan met kinderen creatief en sportief aan de slag te zijn?

Stuur ons gewoon een mailtje en geef aan met je CV waarom wij je moeten kiezen om als pedagogische medewerker bij Kinderopvang Bimbola aan de slag te gaan.

Bim&BolaZwaaien

Stage lopen in de kinderopvang?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de kinderopvang? Van harte welkom! Je leert alles wat je nodig hebt om een goede pedagogisch medewerker te worden. Je krijgt veel zelfstandigheid waardoor je snel kunt groeien. Een werkbegeleider begeleidt je bij het werken en met je opdrachten.

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar voor studenten van de volgende opleidingen:

  • MBO PW niveau 3 en 4
  • MBO Sport en Bewegen niveau 3 en 4
  • HBO PEM en Social Work
  • MBO en HBO Kunst en cultuur
  • Afstudeerprojecten van andere opleidingen kunnen in overleg ook bij ons worden uitgevoerd.

Wil je weten of er een leuke plek voor jou is? Neem contact op met onze praktijkopleider Annet de Vlaming (werkdagen maandag, dinsdag en donderdag), Annet de Vlaming en je  ontvangt snel een reactie.

Bola2

Belangrijk bericht

Donderdagochtend 20 september heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. Hierbij zijn vier kinderen om het leven gekomen en twee personen zwaargewond geraakt. De aanleiding van het ongeval is nog niet bekend, dit wordt momenteel onderzocht.

Wat we tot nu toe weten is dat de elektrische bolderkar van het merk Stint is, het merk dat Kinderopvang Bimbola ook gebruikt.

We zijn enorm geschrokken en aangeslagen door dit tragische ongeval.

Kinderopvang Bimola besteedt veel aandacht aan een veilig gebruik van onze Stints. Ons personeel moet een ‘rijbewijs’ halen om onze Stints te mogen besturen. Ook worden onze Stints regelmatig onderzocht en onderhouden. Kinderopvang Bimbola heeft de elektrische bolderkarren nu bijna drie jaar in gebruik, en tot op heden hebben zich geen problemen met de Stints voorgedaan.

Hoewel we zelf niet bekend zijn met klachten over onze Stints, willen we elk risico uitsluiten voor onze kinderen en medewerkers.

We hebben daarom besloten om de Stints niet meer in te zetten en eerst de uitkomsten van het onderzoek af te wachten. Waar nodig zal vervangend vervoer worden ingezet.

Heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.