Kinderdagverblijf in Rotterdam Centrum

KDV Eendrachtsstraat

Kinderdagverblijf Eendrachtsstraat is een prachtig kleurrijk pand in het centrum van Rotterdam. Ons servicebureau is hier ook gevestigd. We bieden opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Iedereen is van harte welkom!

De locatie is bezig om een ‘Lekker fit!’ locatie te worden met extra aandacht voor beweging, voeding en buitenspelen. Daarnaast heeft KDV Eendrachtsstraat een English Daycare groep, met een Nederlandstalige en Engelstalige medewerker. Een bijzondere opvang dus in het centrum van Rotterdam!

Bijzonder aan deze locatie

Avontuurlijke tuin

Engelstalige groep

Babytuin

Fijne extra's

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Pedagogisch coach

Gegevens

Adres:
Eendrachtsstraat 151
3012 XK Rotterdam

Locatie coördinator:
Judith van Witzenburg

Telefoonnummer klantendesk:
010 -213 20 27

LRK-nummer: 335286070

GGD-inspectierapport

Tarieven

Leuke activiteiten

Peutergym

Kunstactiviteiten

6-Wekelijkse thema's

Jaarlijkse sportdag

Samenwerking met Villa Zebra: de oudste kinderen gaan hier naar toe

Groepsindeling

2 groepen voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar

1 groep voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar

1 groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar (Engelstalig)

Bola1

Kinderdagverblijf Eendrachtsstraat in beeld

Bim&BolaSpelen

Belangrijk bericht

Donderdagochtend 20 september heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. Hierbij zijn vier kinderen om het leven gekomen en twee personen zwaargewond geraakt. De aanleiding van het ongeval is nog niet bekend, dit wordt momenteel onderzocht.

Wat we tot nu toe weten is dat de elektrische bolderkar van het merk Stint is, het merk dat Kinderopvang Bimbola ook gebruikt.

We zijn enorm geschrokken en aangeslagen door dit tragische ongeval.

Kinderopvang Bimola besteedt veel aandacht aan een veilig gebruik van onze Stints. Ons personeel moet een ‘rijbewijs’ halen om onze Stints te mogen besturen. Ook worden onze Stints regelmatig onderzocht en onderhouden. Kinderopvang Bimbola heeft de elektrische bolderkarren nu bijna drie jaar in gebruik, en tot op heden hebben zich geen problemen met de Stints voorgedaan.

Hoewel we zelf niet bekend zijn met klachten over onze Stints, willen we elk risico uitsluiten voor onze kinderen en medewerkers.

We hebben daarom besloten om de Stints niet meer in te zetten en eerst de uitkomsten van het onderzoek af te wachten. Waar nodig zal vervangend vervoer worden ingezet.

Heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.