Opvangmogelijkheden bij Kinderopvang Bimbola

Wij bieden u de volgende opvangmogelijkheden:

  • 52 weken opvang: het gehele jaar gegarandeerd van opvang op vaste dagen
  • 40 weken opvang: opvang tijdens reguliere schoolweken. Uw kind is vrij tijdens de schoolvakanties, ideaal voor ouders die in het onderwijs werken. Download hier meer informatie (PDF).
  • 46 weken opvang: opvang op vaste dagen en 6 vakantieweken gedurende het jaar. U kiest zelf in welke 6 weken uw kind niet naar de opvang komt. Download hier meer informatie (PDF).
  • Op onze locaties KDV Tuinstad Schiebroek en KDV De Trinoom heeft u ook de mogelijkheid opvang onder schooltijden af te nemen.
  • Op onze locaties KDV Park 16hoven en onze locatie De Trinoom bieden wij ook opvang aan in combinatie met de peuterspeelzaal. Bijvoorbeeld: vroege opvang voorafgaand aan de peuterspeelzaalochtend of juist na afloop van de peuterspeelzaalochtend of middag.
  • Studentenpakket met speciale voorwaarden voor studerende ouders met kinderen van 0-4 jaar.
  • Flexibele opvang voor ouders met onregelmatige diensten en werktijden.
    Als vaste klant profiteert u van onze flexibele extra opvang die u per blok van 2 uur kunt inkopen op de tijdstippen dat u dit nodig heeft!

Kortom: voor iedere (gezins)situatie bieden wij opvangmogelijkheden.

Noot: 52 weken opvang kan soms voordeliger zijn dan 40 of 46 weken. Onze medewerkers van de Klantendesk rekenen graag het voordeligste contract voor u uit.

Bim3

Belangrijk bericht

Donderdagochtend 20 september heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. Hierbij zijn vier kinderen om het leven gekomen en twee personen zwaargewond geraakt. De aanleiding van het ongeval is nog niet bekend, dit wordt momenteel onderzocht.

Wat we tot nu toe weten is dat de elektrische bolderkar van het merk Stint is, het merk dat Kinderopvang Bimbola ook gebruikt.

We zijn enorm geschrokken en aangeslagen door dit tragische ongeval.

Kinderopvang Bimola besteedt veel aandacht aan een veilig gebruik van onze Stints. Ons personeel moet een ‘rijbewijs’ halen om onze Stints te mogen besturen. Ook worden onze Stints regelmatig onderzocht en onderhouden. Kinderopvang Bimbola heeft de elektrische bolderkarren nu bijna drie jaar in gebruik, en tot op heden hebben zich geen problemen met de Stints voorgedaan.

Hoewel we zelf niet bekend zijn met klachten over onze Stints, willen we elk risico uitsluiten voor onze kinderen en medewerkers.

We hebben daarom besloten om de Stints niet meer in te zetten en eerst de uitkomsten van het onderzoek af te wachten. Waar nodig zal vervangend vervoer worden ingezet.

Heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.