English Day Care

Kinderopvang Bimbola biedt English Day Care aan op onze locaties Laan op Zuid en Eendrachtsstraat. Een superleuke en interessante opvang waar kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar in de groep zitten.

Waarom English Day Care?

Aanleiding voor de Engelstalige opvang is het toenemend aantal Engelstalige ouders en de toenemende internationalisering, waardoor steeds meer kinderen tweetalig worden opgevoed. Daarbij komt dat ook basisscholen steeds vaker vanaf groep 1 Engels aanbieden. Daar sluiten we graag op aan!

KDV-Parkmeester-15

Jong geleerd...

Juist in de eerste levensjaren leren kinderen heel gemakkelijk meerdere talen. Jong geleerd = oud gedaan! U als ouder heeft bij ons de keuze om de tweetalige opvoeding ook in de kinderopvang voort te zetten.Dit versterkt de taalontwikkeling van het kind dat tweetalig wordt opgevoed.

Ook als uw kind niet tweetalig worden opgevoed, is uw kind van harte welkom bij de English Daycare. Zo leert uw kind bij ons al de eerste woorden en zinnen in het Engels!

De opvang in de Engelstalige groep wordt verzorgd door een Engelstalige pedagogisch medewerker (native speaker) en een Nederlandstalige medewerker. Alle activiteiten en materialen bieden we in beide talen aan.

Meer weten?

  • U kunt contact opnemen met onze klantendesk op 010-213 20 27 of mail uw vraag naar klantendesk@norlandia.nl
  • U kun zich direct aanmelden voor een rondleiding op de locatie Laan op Zuid of Eendrachtsstraat.
  • U kunt uw kind(eren) ook direct inschrijven voor de English Day Care. U klikt u hier voor het formulier in het nederlands en hier voor het formulier in het engels.
  • Klik hier (PDF download) voor de meest gestelde vragen over de English Day Care .
Bim&BolaGrootWelkom

Kinderopvang Bimbola helpt uw kind ontwikkelen

Bola2