Contact met Bimbola

Heeft u vragen, opmerkingen, een idee of een klacht? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team van de klantendesk staat graag voor u klaar!

Bezoekadres:

Willem Hedaweg 3
3043 AZ Rotterdam

Klantendesk:

Telefoon: 010 - 2132027

E-mail klantendesk: klantendesk@bimbola.nl

E-mail algemeen: info@bimbola.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan voor u klaar!

Jolien

Jolien

Klantendesk
Cilia-medewerker-Servicebureau

Cilia

Medewerker servicebureau
Anita-Manager-Klantendesk

Anita

Manager klantendesk
Bola2

Belangrijk bericht

Donderdagochtend 20 september heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. Hierbij zijn vier kinderen om het leven gekomen en twee personen zwaargewond geraakt. De aanleiding van het ongeval is nog niet bekend, dit wordt momenteel onderzocht.

Wat we tot nu toe weten is dat de elektrische bolderkar van het merk Stint is, het merk dat Kinderopvang Bimbola ook gebruikt.

We zijn enorm geschrokken en aangeslagen door dit tragische ongeval.

Kinderopvang Bimola besteedt veel aandacht aan een veilig gebruik van onze Stints. Ons personeel moet een ‘rijbewijs’ halen om onze Stints te mogen besturen. Ook worden onze Stints regelmatig onderzocht en onderhouden. Kinderopvang Bimbola heeft de elektrische bolderkarren nu bijna drie jaar in gebruik, en tot op heden hebben zich geen problemen met de Stints voorgedaan.

Hoewel we zelf niet bekend zijn met klachten over onze Stints, willen we elk risico uitsluiten voor onze kinderen en medewerkers.

We hebben daarom besloten om de Stints niet meer in te zetten en eerst de uitkomsten van het onderzoek af te wachten. Waar nodig zal vervangend vervoer worden ingezet.

Heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.