Activiteiten op de buitenschoolse opvang

Bijzondere activiteiten en workshops voor kinderen van 0 t/m 12 jaar uit Rotterdam en omgeving

Op onze locaties bieden wij veel activiteiten aan op het vlak van sport/bewegen, kunst en natuur. We hebben zelfs een eigen kunst- en sportteam! Zij werken zowel op het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang. De activiteiten op het vlak van natuur zijn we op dit moment verder aan het ontwikkelen. Want zeg nou zelf: niets zo leuk als lekker vies worden en stampen in plassen!

Kunstteam

Ons Kunstteam bedenkt de leukste creatieve activiteiten in het Crea Lab. Binnen de lijntjes kleuren doen we niet. Sterker nog: kleurplaten zie je niet bij Kinderopvang Bimbola. We zijn bezig onze eigen tekenmethode te ontwikkelen.

Milieubewust, dat zijn we ook. Op iedere locatie staat een ‘afvalkast.’ Met dit kosteloze materiaal, maken we de mooiste kunstwerken! De creativiteit en fantasie wordt op deze wijze enorm geprikkeld!

 

Sportteam

Er werken maar liefst bijna 20 sportleiders bij Kinderopvang Bimbola. Onder leiding van sportcoördinator Abdel zorgen zij ervoor dat heel Bimbola beweegt. Uniek in de kinderopvang in Rotterdam! Wat organiseren onze sportleiders?

Sportdagen

Sportclinics/workshops op de buitenschoolse opvang

Pauzesport (sporten op de tussenschoolse opvang)

Sportieve wijkactiviteiten

Zwemles tijdens de BSO (op een aantal locaties)

Sporttoernooien

Bekijk hier meer over de activiteiten van het sportteam (PDF)

Abdel-Coordinator-Sport

Abdel

Bola2