Maaltijden bestellen bij Kinderopvang Bimbola

Wie kent het niet? U komt na een drukke werkdag thuis en er moet nog een gezonde maaltijd op tafel. Of uw kinderen moeten naar hun sportclub en er is niet voldoende tijd om goed te eten. Bij Kinderopvang Bimbola bieden we een gezonde maaltijd aan. Uw kind eet de maaltijd bij ons op locatie, of u neemt de maaltijd mee. Als u thuis komt heeft u alle tijd om aan uw kinderen te besteden!

Een gezonde maaltijd

Kinderopvang Bimbola wil u graag helpen. We bieden dan ook een Gezinsdiner aan op de opvanglocatie. Wij werken samen met Olivier Eet Gezond: een enthousiast bedrijf dat gezonde en gevarieerde maaltijden verzorgt. Zij kookt gezonde verse seizoensgebonden maaltijden zonder e-nummers. Het menu verandert dan ook per week.  Benieuwd wat er deze week op het menu staat?

Eet u een hapje mee?

Het Gezinsdiner voor uw kind(eren) start tussen 17.00 en 17.15 uur op de locatie aan een gezellig gedekte tafel. Bij het Gezinsdiner op locatie verzorgen wij ook iets te drinken en een toetje van de dag.

Bestelwijze*:

  1. Uw bestelling plaatst u rechtstreeks bij Olivier eet gezond. U kunt daarbij kiezen of u eenmalig een maaltijd wilt bestellen, of dat u deze wekelijks terug wilt laten komen. Wel zo makkelijk!
  2. Vanaf heden kunt u uw bestelling eenvoudig, snel en veilig afrekenen met iDeal. De bevestiging van uw bestelling ontvangt u na betaling in uw mail.
  3. Toon deze bevestiging aan de pedagogisch medewerker op de groep. Afhankelijk van uw keuze serveren we de maaltijd op locatie of krijgt u het mee naar huis.

Standaard maaltijden kunt u elke dag, via het bestelformulier, tot 12.00 bestellen. Deze hebben wij, altijd keuze uit 2 of 3 verschillende maaltijden, op voorraad op de locaties. Een maaltijd to-go (500 gr) kost € 6,00, een standaardmaaltijd (250 gr) kost € 3,75 en een Dreumesmaaltijd (125 gr) kost € 2,-.

*Let op: bestelwijze is vereenvoudigd!

Vanaf 16 september 2018 is de bestelwijze veranderd. Voorheen bestelde u bij Kinderopvang Bimbola en ontving u van ons een factuur. Vanaf heden bestelt u rechtstreeks bij Olivier eet gezond en kunt u direct afrekenen met iDeal. De maaltijd wordt uiteraard nog steeds op de locatie van uw keuze verzorgd.

Heeft u vóór 16 september 2018 een bestelling geplaatst, dan hoeft u niets te doen. Deze bestellingen worden nog afgehandeld zoals u van ons gewend was. De factuur voor deze maaltijden ontvangt u nog van Kinderopvang Bimbola en uw maaltijd wordt gewoon op de locatie verzorgt op de data die u heeft aangegeven.

Heeft u vóór 16 september 2018 een abonnement afgesloten? Dan loopt deze door tot 1 oktober 2018. Na deze datum wordt deze automatisch gestopt. Wilt u dan weer een nieuw abonnement afsluiten, dan kan dit via Olivier eet gezond

Heeft u vóór 16 september 2018 een abonnement afgesloten en wilt u deze stopzetten? Laat dan uw gegevens hieronder achter. Het abonnement wordt dan stopgezet.

Bola2

Belangrijk bericht

Donderdagochtend 20 september heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. Hierbij zijn vier kinderen om het leven gekomen en twee personen zwaargewond geraakt. De aanleiding van het ongeval is nog niet bekend, dit wordt momenteel onderzocht.

Wat we tot nu toe weten is dat de elektrische bolderkar van het merk Stint is, het merk dat Kinderopvang Bimbola ook gebruikt.

We zijn enorm geschrokken en aangeslagen door dit tragische ongeval.

Kinderopvang Bimola besteedt veel aandacht aan een veilig gebruik van onze Stints. Ons personeel moet een ‘rijbewijs’ halen om onze Stints te mogen besturen. Ook worden onze Stints regelmatig onderzocht en onderhouden. Kinderopvang Bimbola heeft de elektrische bolderkarren nu bijna drie jaar in gebruik, en tot op heden hebben zich geen problemen met de Stints voorgedaan.

Hoewel we zelf niet bekend zijn met klachten over onze Stints, willen we elk risico uitsluiten voor onze kinderen en medewerkers.

We hebben daarom besloten om de Stints niet meer in te zetten en eerst de uitkomsten van het onderzoek af te wachten. Waar nodig zal vervangend vervoer worden ingezet.

Heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.