Maaltijden bestellen bij Kinderopvang Bimbola

Wie kent het niet? U komt na een drukke werkdag thuis en er moet nog een gezonde maaltijd op tafel. Of uw kinderen moeten naar hun sportclub en er is niet voldoende tijd om goed te eten. Bij Kinderopvang Bimbola bieden we een gezonde maaltijd aan. Uw kind eet de maaltijd bij ons op locatie, of u neemt de maaltijd mee. Als u thuis komt heeft u alle tijd om aan uw kinderen te besteden!

Een gezonde maaltijd

Kinderopvang Bimbola wil u graag helpen. We bieden dan ook een Gezinsdiner aan op de opvanglocatie. Wij werken samen met Olivier Eet Gezond: een enthousiast bedrijf dat gezonde en gevarieerde maaltijden verzorgt.

Eet u een hapje mee?

Het Gezinsdiner voor uw kind(eren) start tussen 17.00 en 17.15 uur op de locatie aan een gezellig gedekte tafel. Bij het Gezinsdiner op locatie verzorgen wij ook iets te drinken en een toetje van de dag.

Bestelwijze:

Voor alle bestellingen vult u het onderstaande bestelformulier in. U ontvangt een factuur voor de bestelde en afgenomen maaltijden.

Standaard maaltijden kunt u elke dag, via het bestelformulier, tot 12.00 bestellen. Deze hebben wij, altijd keuze uit 2 of 3 verschillende maaltijden, op voorraad op de locaties. Een standaardmaaltijd (250 gr) kost € 3,75 een Dreumesmaaltijd kost € 2,-.

Bim&BolaSpelen

Bestelformulier maaltijden

Bola2