Toon de locaties binnen vanaf

Onder de kaart staan de gevonden locaties overzichtelijk op een rij.

De locaties worden gezocht

 

Update | Belangrijk bericht

Donderdagochtend 20 september heeft er een vreselijk ongeval plaatsgevonden met een elektrische bolderkar van een andere kinderopvangorganisatie bij een spoorwegovergang in Oss. Hierbij zijn vier kinderen om het leven gekomen en twee personen zwaargewond geraakt. De aanleiding van het ongeval is nog niet bekend, dit wordt momenteel onderzocht.

Wat we tot nu toe weten is dat de elektrische bolderkar van het merk Stint is, het merk dat Kinderopvang Bimbola ook gebruikt.

We zijn enorm geschrokken en aangeslagen door dit tragische ongeval.

Kinderopvang Bimola besteedt veel aandacht aan een veilig gebruik van onze Stints. Ons personeel moet een ‘rijbewijs’ halen om onze Stints te mogen besturen. Ook worden onze Stints regelmatig onderzocht en onderhouden. Kinderopvang Bimbola heeft de elektrische bolderkarren nu bijna drie jaar in gebruik, en tot op heden hebben zich geen problemen met de Stints voorgedaan.

Hoewel we zelf niet bekend zijn met klachten over onze Stints, willen we elk risico uitsluiten voor onze kinderen en medewerkers.

Update | Inmiddels is bekend geworden dat het vanaf 2 oktober 2018 niet langer is toegestaan om met de Stint de openbare weg op te gaan. Vooruitlopend op dit nieuws had Kinderopvang Bimbola op 20 september 2018 al besloten de Stints niet meer in te zetten en eerst de uitkomsten van het onderzoek af te wachten. Waar nodig wordt vervangend vervoer ingezet.

Heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button.